Nybyggnation Vågen 5

vågen 5

Vågen 5

Lybo satsar på nyproduktion med Lyckseles bästa läge i centrum på den så kallade tingshustomten. Vi har inga lediga lägenheter i dagsläget och har de senaste åren sett en ökad efterfrågan på attraktiva lägenheter i Lycksele. Vi bygger därför ett 6-våningshus med 35 nya lägenheter på Finnbacksgatan 15 med planerad inflyttning i december 2024. Entreprenör är JSB Construction AB.

Här får du ett bekvämt boende med gångavstånd till Lyckseles centrum och nära bland annat skola, hälsocentral, butiker och restauranger. Huset ligger i anslutning till tingshusparken med utsikt mot Lycksele kyrka och vissa lägenheter kommer även ha älvsutsikt. På området kommer det finnas gemensamma grönytor för samvaro. På taket kommer det finnas solpaneler som beräknas producera 19 000 kWh/år vilket beräknas täcka ca 50% av årsförbrukningen för driften av fastigheten. Att satsa på förnybar energi är viktigt för oss både för att minska vår totala energiförbrukning och kostnad men även vårt klimatavtryck. Vi tror det är en förutsättning för att vi även fortsättningsvis ska kunna vara en attraktiv hyresvärd.

Lägenheterna

I detta 6 våningshus finns 35 hyreslägenheter fördelat på ettor på 34,9 kvm, tvåor på 50,9 kvm - 71,7 kvm samt treor på 70 kvm. Samtliga lägenheter har inglasade balkonger. Diskmaskin finns i alla lägenheter och det är förberett i alla badrum för att kunna sätta in tvättmaskin. Det finns förrådsutrymme i lägenheten samt på vinden. Tvättstuga, miljörum och utrymme för barnvagnar och rullatorer finns på entréplan. Cykelparkering och cykelförråd finns. Det finns 22 motorvärmarstolpar och 10 skärmtak samt 1 handikapplats. Samtliga platser har möjlighet till elbilsladdning. Rökning förbjuden i hela fastigheten.

 

Typ

Yta

Antal

Hyra

1 rok

34,9 kvm

4 st

6 677 - 6 775kr

2 rok

50,2-70,1 kvm

20 st

8 435kr - 11 297kr

3 rok

70 kvm

11 st

10 752 - 11 287kr

 

 

 

 

Bokning och fördelning av lägenheterna

Lägenheterna söks via vår hemsida under Lediga lägenheter och kommer att ligga ute till och med 29/2 2024. Det spelar ingen roll när man anmäler sitt intresse utan de kommer fördelas utifrån köpoäng i Lybos bostadskö. Det går bra att anmäla intresse på flera lägenheter samtidigt. När lägenheterna avpublicerats så kommer vi under mars att gå igenom ansökningarna och fördela ut lägenheterna till de sökande med högst köpoäng. Vi kommer ta kontakt med de sökande som har högst poäng och erbjuda dessa lägenheter. I augusti 2024 kommer man sedan kunna skriva kontrakt på dessa lägenheter. 

Gå in på vår bostadsväljare för att se vilka lägenheter som finns och vart i huset dom ligger. När lägenheterna är publicerade kan du även gå denna väg för att anmäla ditt intresse på en specifik lägenhet.

På lägenhet 80-0032, 80-0033, 80-0034 och 80-0007 kan man se de olika lägenhetsstorlekarna i 3d-modell.

 

 

Mer detaljerad information om fastigheten finns i vårt faktablad VÅGEN 5, det kommer finnas faktablad att hämta i vår reception inom kort.

 

grunden