8
december
Hej! Välkommen till Oss, vad vill du göra idag?
2021-12-10

Ekonom till Lycksele Bostäder AB

Lycksele Bostäder AB (LYBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Lycksele kommun. LYBO tillhandahåller produktion, uthyrning och förvaltning av bostäder och lokaler i Lycksele centralort samt Örträsk. Vi äger och förvaltar ca 1 300 lägenheter och 100 lokaler och vår omsättning är för närvarande 90 miljoner kronor.

                                                       

Lycksele Bostäder AB är ett välskött bolag med gott renommé. Vi har ett uttalat kundfokus, våra tjänster skall skapa mervärde för kunden, detta gör vi genom engagerade och delaktiga medarbetare. Visst vill du vara med oss och utveckla LYBO och Lycksele!

 

Ditt nya arbete

Då vi befinner oss i ett expansivt skede söker vi en ekonom för att förstärka vår ekonomiavdelning som består av två ekonomer och ekonomichef. I rollen som ekonom i LYBO är du en del av teamet som jobbar med bokföring, leverantörsreskontra och kundreskontra samt att vara ett stöd för övriga ekonomifunktioner. 

Innehåll:

• Hantera inkommande och utgående betalningar

• Sköta den löpande bokföringen

• Upprätta skattedeklarationer och göra inbetalningar till skattekontot

• Biträda vid bokslut och budgetarbete

• Vara en viktig del i administrationen av företagets olika fastighetssystem

 

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning i ekonomi alternativt motsvarande erfarenhet av arbete inom ekonomi och/eller redovisning. Vi jobbar i redovisningssystemet Vitec Ekonomi samt mycket i Vitec Verksamhetsanalys, erfarenhet av dessa är meriterande. 

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen. Som person är du drivande, effektiv och noggrann. Du är positiv till förändrings- och utvecklingsarbete. Du är kommunikativ, kan leverera och arbeta självständigt men även se och förstå nyttan av att arbeta i team och ser helheten. Vi söker en person som gärna tar egna initiativ och har en god analytisk förmåga. 

 

LYBO som arbetsgivare

Vi är en arbetsgivare med 15 st anställda. Vi har en öppen och positiv stämning inom företaget och vi värnar om balansen mellan privat- och arbetsliv och satsar därför på hälsofrågor och förmåner inom friskvård. Vårt kontor ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Lycksele.

 

Din ansökan

För att söka tjänsten, bifoga din cv och ett personligt brev till . Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 10:e januari 2022.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Peter Lindholm, 072-243 38 23

alternativt Visions ombud Denice Jonsson, 0950-169 46.

                     

Välkommen med din ansökan!

 

 

All kontakt med annonsförsäljare och bemanningsföretag med anledning av tjänsten, undanbedes vänligen men bestämt!