8
december
Hej! Välkommen till Oss, vad vill du göra idag?
2021-03-22
9362 qt logo

 

 

Säkerhetsuppdatering
Detta gäller samtliga som använder vår app QT Kund samt bokningssidor via webb. Använder dom boende Mina sidor eller liknande för inloggning och ni har redan varit i kontakt med oss kommer ni inte att beröras.

Som ett steg i att öka säkerheten för våra användare kommer vi att införa högre krav på kommunikation från appen och bokningssidorna.
Detta kommer resultera i att samtliga användare automatiskt kommer att bli utloggade från sina inloggade sessioner 2021-03-29.

För att kringgå den automatiska utloggningen kan användarna redan nu logga ut och logga in på nytt för att aktivera de högre kraven på kommunikation.

Lösenordet går alltid att återställa om en e-postadress finns angiven för användaren. Finns ingen e-postadress angiven bör den fyllas i snarast. Detta kan användaren själv göra i appen.

Observera att vi sedan februari har ändrat inloggningsförfarandet i appen, varvid anläggnings-ID nu ska anges där man tidigare angav namnet på sitt fastighetsbolag. Anläggnings-ID är det fyrsiffriga numret ni använder i webbaddressen för inloggning i QT Systems administration (QTAdmin). Kontakta oss gärna om ni är osäkra på ert anläggnings-ID. Detta anläggnings-ID kommer även under denna övergångsperiod att finnas längst ner i appen när användaren är inloggad.

Nedan finner ni en kort instruktion på inloggningsförfarandet.  Ni kan även ladda ner denna instruktion som pdf här: https://www.qt-systems.se/sites/default/files/anvandarinstruktioner/anvandarinstruktion-inloggning-i-app.pdf

Lycksele Bostäders anläggnings-ID är: 1009