Vikarie Uthyrare/kundtjänstmedarebetare

 

Ditt nya arbete

Din huvudsakliga arbetsuppgift är i kundtjänst. Tillsammans med kollega kommer ni att jobba i ett nära samarbete. Du får en viktig roll i kontakten med våra befintliga och nya hyresgäster. Tjänsten innebär att du kommer ha kundkontakter via personliga möten, telefon och mail dagligen.

Som uthyrare kommer du att arbeta med hela processen. Arbetsuppgifterna består framförallt av uthyrning av bostadslägenheter, garage och bilplatser. I arbetet ingår många personliga kontakter både externt och internt där du har ansvar för köhantering, publicering av lediga lägenheter, upprättande och tecknande av hyresavtal, nyckelhantering, dokumentation och övrig förekommande hyresadministration.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen. Vi söker dig som är en serviceinriktad, nyfiken och gärna tar egna initiativ. Du har förmågan att arbeta strukturerat, är effektiv och noggrann samt har ett gott ordningssinne och är van att samarbeta med andra.

Viktigt är att du är kommunikativ och stresstålig. Kan leverera och arbeta självständigt men även se och förstå nyttan av att arbeta i team och ser helheten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning och kundservice.

Tjänsten är ett vikariat på 60 % t o m 2018-12-31 med möjlighet till förlängning. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet är det viktigt att du har en bra allmän datorkunskap och kan hantera datorn i jobbet. Svenska i tal och skrift är ett krav, har du fler språk än svenska är det en fördel i de dagliga kontakterna med våra hyresgäster.

Din ansökan

För att söka tjänsten, bifoga ditt cv och ett personligt brev till . Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 31 mars 2018.


Har du frågor är du välkommen att kontakta VD, Carina Hellström Edvinsson, 072-207 76 97. Gällande tjänsten går det även bra att kontakta vår uthyrare Britta Åberg, 0950-169 44.  

Facklig företrädare Vision, Patrik Linder, 070-670 05 03.                                                         

Välkommen med din ansökan!

All kontakt med annonsförsäljare och bemanningsföretag med anledning av tjänsten, undanbedes vänligen men bestämt!