Fastighetsvärd

 
Ditt nya arbete
Du kommer att ansvara för inre och yttre skötsel och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen hos våra kunder. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegier och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.
 
I rollen som fastighetsvärd ska du vara självgående, noggrann, drivande, utåtriktad, ha god samarbetsförmåga och servicekänsla. Det är även en fördel om du har erfarenhet och kunskap inom el- och VVS-området.
 
Exempel på arbetsuppgifter:
• Ansvara för att inre och yttre skötsel utförs (snöröjning, halkbekämpning och gräsklippning samt trappstäd sköts av entreprenör)
• Utföra inre och yttre reparationer
• Kontinuerlig tillsyn och rondering
• Utföra allmänna servicearbeten
• Ta emot/registrera felanmälan och se till att dessa åtgärdas.
• Åtgärda fel efter lägenhetsbesiktningar
• Utföra OVK-arbeten
• Avflyttningsbesiktningar hyreslägenhet.
• Installation av vitvaror
• Beredskap och jour (var 10:e vecka)
• Samarbete inom teamet, även fungera som back-up vid sjukdomar och semester
 
Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbete, kunder och dina arbetskamrater. 
 
Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning fastighetsskötsel/drift eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.
 
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut. Vidare är det viktigt att du har en god känsla för service och god kommunikationsförmåga. Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Viktigt är att du sätter säkerheten främst inför och under alla uppdrag. 
 
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och kräver B-körkort. Vi tillämpar provanställning. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet är det viktigt att du har en bra allmän datorkunskap och kan hantera datorn i jobbet. Svenska i tal och skrift är ett krav, har du fler språk än svenska är det en fördel i de dagliga kontakterna med våra hyresgäster. Eftersom det är övervägande manliga anställda ser vi gärna kvinnliga sökanden.
 
Din ansökan
 
Låter det här som ett jobb för dig?
Bifoga ditt cv och ett personligt brev till carina.hellstrom@lyckselebostader.se. Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 22 mars 2018.
 
Har du frågor är du välkommen att kontakta VD, Carina Hellström Edvinsson, 072-207 76 97. Gällande tjänsten går det även bra att kontakta vår arbetsledare Patrik Nilsson, 070-625 03 88. Facklig företrädare Fastighetsanställdas Förbund, Leif Karlsson, 070-677 64 70.
 
Välkommen med din ansökan!
 
All kontakt med annonsförsäljare och bemanningsföretag med anledning av tjänsten, undanbedes vänligen men bestämt!