Drifttekniker

 
Ditt nya arbete:
Arbetet innebär att du ska ansvara för drift, förebyggande underhåll samt energioptimering av våra värme- och ventilationsanläggningar. Du kommer även att jobba med projekt där du medverkar i att utreda, planera, genomföra VVS- och energiprojekt inom ditt arbetsområde. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många intressanta och utmanande arbetsuppgifter och projekt. Som drifttekniker samarbetar du även med andra yrkesgrupper, såväl inom företaget som externt mot entreprenörer. I tjänsten som drifttekniker ingår även beredskap.
 
Kompetensprofil:
Vi söker dig som har driftteknikerutbildning eller gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande. Vi ser att du har bred kompetens när det gäller fastighetsteknik samt inom värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik. Meriterande är behörighet för OVK-besiktningar. Vi ser även att du har erfarenhet av administrativt arbete, då tjänsten även innefattar dokumentation samt även budget och fakturahantering. Tjänsten kräver B körkort.
 
Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tycker om problemlösning och har ett utpräglat intresse för fastigheter, fastighetsteknik och energioptimering. Att jobba självständigt och vara beredd att hantera arbetstoppar är något som faller sig naturligt för dig. Vi förutsätter att du är en lagspelare som gillar att nå målen tillsammans med våra andra yrkesgrupper.
 
Tjänsten är heltid och vi tillämpar normalt provanställning. Lön och tillträde efter överenskommelse. Eftersom det är övervägande manliga anställda ser vi gärna kvinnliga sökanden.
 
Din ansökan:
För att söka tjänsten, bifoga din cv och ett personligt brev senast 2019-02-03 till carina.hellstrom@lyckselebostader.se
 
Har du frågor är du välkommen att kontakta VD, Carina Hellström Edvinsson, 072-207 76 97. Gällande tjänsten går det även bra att kontakta Fastighetschef, Patrik Linder, 070-670 05 03. Facklig företrädare Fastighetsanställda, Leif Karlsson, 070-677 64 70.
 
Välkommen med din ansökan!
 
All kontakt med annonsförsäljare och bemanningsföretag med anledning av tjänsten, undanbedes vänligen men bestämt!