Just nu söker vi en Elreparatör


Om företaget
Lycksele Bostäder AB (LYBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Lycksele kommun. LYBO tillhandahåller produktion, uthyrning och förvaltning av bostäder och lokaler i Lycksele centralort samt Örträsk. Vi äger och förvaltar ca 1 330 lägenheter och 120 lokaler och vår omsättning är för närvarande 86 miljoner kronor.

Lycksele Bostäder AB är ett välskött bolag med gott renommé.
Vi har ett uttalat kundfokus, våra tjänster skall skapa mervärde för kunden, detta gör vi genom engagerade och delaktiga medarbetare. Visst vill du vara med oss och utveckla LYBO och Lycksele?

Ditt nya arbete

Då vår nuvarande elreparatör går i pension söker vi en ersättare.
I rollen som elreparatör har du det övergripande elansvaret för hela företagets fastighetsbestånd.

Tjänsten som elreparatör innebär att självständigt eller i lag planera, samordna och utföra uppdrag och se till att fastigheterna inom LYBO:s fastighetsbestånd fungerar driftsmässigt avseende el, tvättstuge- och storköksutrustning samt kylanläggningar. Ditt arbete består bl av nyinstallation samt drift- och serviceunderhåll. Det innefattar både större och mindre projekt.

Exempel på arbetsuppgifter inom el är att du:

  • Ansvarar för och utföra elektriska nyinstallationer, ombyggnationer och underhållsarbeten.
  • Ansvarar för och utföra elektriska felsökningar och reparationer.
  • Säkerställa att vi lever upp till gällande myndighetskrav för elektriska anläggningar, elektriska anordningar och vid elektriska arbeten.
  • Samordning och kontroll av elektriska arbeten som utförs av egen personal, underleverantörer eller sidoleverantörer.
  • Budgetansvar.
  • Ansvarar för dokumentation och att internkontroll av anläggningarna utförs.
  • Offert arbeten för förbättringar/planerat underhåll.

Lycksele Bostäder arbeta för att bidra till sunda miljöer idag och för framtida generationer, i din roll blir du en av våra viktiga spelare avseende energieffektiviseringar.

Vem är du?

För att vara aktuell för denna tjänst ska du vara certifierad elektriker, helst med allmän behörighet -alternativt inte ha långt kvar i vilket fall Lycksele Bostäder kan erbjuda hjälp för att nå allmän behörighet. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat om elektriker tidigare.

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut, samt leda andra i arbetet. Vidare är det viktigt att du har en god känsla för service och god kommunikationsförmåga. Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Viktigt är att du sätter säkerheten främst inför och under alla uppdrag. Du har en bra allmän datorkunskap. Svenska i tal och skrift är ett krav liksom B-körkort.

LYBO som arbetsgivare
Vi är en arbetsgivare med 19 st anställda. Vi har en öppen och positiv stämning inom företaget och vi värnar om balansen mellan privat- och arbetsliv och satsar därför på hälsofrågor och förmåner inom friskvård. Vi erbjuder en fri och utvecklande roll i ett trivsamt gäng.

Din ansökan

Låter det här som ett jobb för dig?

Bifoga din cv och ett personligt brev till . Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Givetvis tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 4 november 2016.

Har du frågor är du välkommen att kontakta VD, Carina Hellström Edvinsson, 072-207 76 97. Gällande tjänsten går det även bra att kontakta vår elreparatör Jim Frohm, 070-677 64 73, onsdag-fredag. Facklig företrädare Fastighetsanställdas Förbund, Leif Karlsson, 070-677 64 70.

Välkommen med din ansökan!

All kontakt med annonsförsäljare och bemanningsföretag med anledning av tjänsten, undanbedes vänligen men bestämt!